Bun venit!

Salutare tuturor! Bine ati venit pe Freelancer Projects! Cea mai noua platforma de freelancing din Romania va sta acum la dispozitie. In afara de preturile incredibil de mici pentru abonamentele destinate utilizatorilor, Freelancer Projects vine cu „dotarile” necesare construirii unei adevarate comunitati.

Utilizatorii vor avea acces la un blog, unde vor fi postate articole pe diverse teme si un forum ce va deveni locul de discutie al freelancerilor din Romania. De altfel suntem prezenti si pe Facebook, Instagram si Twitter.
Cat despre abonamente si metode de plata, acestea sunt la preturi mult sub cele practicate de alte platforme. Noi ne gandim nu numai la cei care au deja o experienta bogata si o clientela formata, ci si la cei care abia acum isi incep viata de freelancer. De aceea, abonamentele pornesc de la 1 euro…da….doar 1 euro! Momentan este posibila plata doar prin PayPal, insa pe viitor vor aparea si alte solutii care sa nu afecteze preturile abonamentelor.

Modul de functionare este simplu! Iti alegi un abonament, faci plata si poti incepe sa adaugi servicii si sa ajuti clientii sa isi rezolve sarcini din cele mai diverse.
Mult noroc si speram ca vom face o echipa buna!